What's in a name?

Dienen door liefde

Stichting Jian Hua Nederland

Hoe wij heten

Jian Hua betekent letterlijk “Bouw China”. Onze stichting heeft tot doel de Chinese samenleving te dienen door samenwerking tussen lokale bevolking en buitenlandse professionals, op basis van christelijke naastenliefde.

Jian Hua is in 1981 ontstaan op initiatief van een groep zakenmensen en academici in Hong Kong. Sindsdien is ze uitgegroeid tot een organisatie met 110 leden uit 15 verschillende landen die in veel verschillende provincies in China samenwerken met lokale professionals.

In Nederland is een onafhankelijk bestuur van 5 personen actief. Momenteel wonen en werken er 6 Nederlandse professionals in China. 

Contactgegevens

Stichting Jian Hua Nederland

Brederhorst 22

6714 KD Ede

T: 0318 - 70 11 71

E:

Giften

U kunt uw giften voor Stichting Jian Hua Nederland overmaken op IBAN NL50 INGB 0008 0434 27 t.n.v. Stichting Jian Hua Nederland.

Onze stichting heeft de ANBI-status waardoor giften aftrekbaar zijn bij de belasting. Onder downloads vindt u de volledige ANBI verantwoording van onze stichting.

Naast algemene financiële steun is het mogelijk specifieke personen of projecten te steunen. Voor informatie en machtigingen kunt u contact opnemen.