Werken in China als Christen-professional?

Stichting Jian Hua Nederland is er voor u!

Stichting Jian Hua Nederland

  • Home
  • Werken in China?

Werken in China?

Als u geïnteresseerd bent om samen met ons in China te dienen, dan gaan wij graag met u in gesprek over de verschillende mogelijkheden, afgestemd op de eigen opleiding, gaven en ambities.

Wij zien er naar uit mensen te ontmoeten met een hart voor China die voor langere tijd in China zelfstandig werkzaam willen zijn. Belangrijke voorwaarden daarvoor zijn:

  • Leeftijd tussen 20 en 65 jaar;
  • Goede beheersing van de Engelse taal;
  • De bereidheid om 2 of meer jaar taalstudie Chinees te doen;
  • Voor echtparen geldt dat zowel man als vrouw hun roeping voor China delen.

Stichting Jian Hua Nederland kan u helpen met een grondige taalstudie en uitgebreide culturele vorming. Professionals in vele verschillende beroepen vonden inmiddels hun weg naar China via ons.

Actuele vacatures vindt u op de internationale website Jian Hua. Als u interesse hebt in een bepaalde vacature of als u meer informatie wilt over de mogelijkheden bent u van harte welkom om contact met ons op te nemen.

Contactgegevens

Stichting Jian Hua Nederland

Brederhorst 22

6714 KD Ede

T: 0318 - 70 11 71

E:

Giften

U kunt uw giften voor Stichting Jian Hua Nederland overmaken op IBAN NL50 INGB 0008 0434 27 t.n.v. Stichting Jian Hua Nederland.

Onze stichting heeft de ANBI-status waardoor giften aftrekbaar zijn bij de belasting. Onder downloads vindt u de volledige ANBI verantwoording van onze stichting.

Naast algemene financiële steun is het mogelijk specifieke personen of projecten te steunen. Voor informatie en machtigingen kunt u contact opnemen.